Dagen D

D som i DÖD! Jag klättrar längs med väggarna här hemma, håller på å bli tokig. Nej det här går fan inte. Jag blir så rastlös att jag vet inte vart jag ska ta vägen ibland. Lär göra något. Mhm. Tja fan!

Kreativitetsmongo

När jag vaknade så insåg jag rätt snabbt att jag var där igen. I bubblan. Det är okej, men inte idag! Har en skoluppgift som ska vara inlämnad om ungefär 5 timmar och jag kan inte komma ur skiten! Det är svårt att koncentrera sig på uppgiften när man lyssnar på tung musik och har tusen bilder i huvudet som vill ner i ritblocket ... Det är svårt att vara i min närhet när jag är sån här, jag blir så tankspridd. En del får uppfattningen att jag skulle vara deprimerad. Men det är helt tvärt om. Det är fan underbart. Jag måste sluta analysera, speciellt mig själv. Speciellt här. Läs inte. Bra, tack.

Fint

Haft en fin dag idag. Även om jag alltid lyckas göra bort mig med en massa skumma kommentarer. Ibland borde jag bara vara tyst. Äh! Skit samma. Det får bli som det blir. Jag är en mjukis... Det är vidrigt! Haha.
Lägenhetsvisning imorgon!

Snuvad

Känns lite som att jag har blivit snuvad på min framtid... Ja men att man haft klart för sig hela tiden hur man vill att den ska se ut, och vilka man vill dela den med. Sen kommer någon och säger -men så där blir det ju inte. Nu får du komma på något nytt att räkna med. Det är inte så att jag byggt upp hela min tillvaro på det, men jag känner mig lite som en pausunderhållning tills den riktiga filmen börjar. Släpper det där nu, annars kommer man ju fan aldrig vidare. Det är jag som är filmen, synd att du missade den.


Post Scriptum Skumma drömmar man kan få utav att titta på en film om en transvestit och en om dinosaurier! Deinde Scriptum

Perspektiv

Tror jag driver mig själv till vansinne! Emellanåt kan jag tycka det är rätt skönt att hamna i mina filosofiska perioder, min kreativitet ökar avsevärt då. Däremot tar det mycket på krafterna och det är inte så värst många i min omgivning som förstår sig på mig... Jag talar oftast i gåtor och ifrågasätter så gott som allting. Jag har även en tendens att lyssna på riktigt dålig musik i samband med detta. Men det ger mig bra perspektiv på saker och ting.
Sitter å funderar på om jag ska låta mig själv vara kvar i bubblan eller om jag ska spräcka den. Djupt va!?
Jag kanske borde tillåta mig vara kvar den här gången, bara för att se vad som händer. Nej nu ska jag sluta öppna upp mig så här, annars kanske jag börjar få kommentarer om jag tagit mina mediciner som jag borde. Puss tja!

Mellanmjölk

Emellanåt blir jag så djävulskt trött på all denna mellanmjölk. Och som att det inte vore nog med att dricka den så ska man vika ihop skiten och källsortera. Sen köper man mer mjölk.

Skvaller från insidan: När ingen ser mig spelar jag minisynth och sjunger...

Sten som hård

inte så värst idag. Sov i princip ingenting i natt. Det är tungt att vara djup i själen, speciellt för huvudet. Önskar att jag kunde vara lite mer "luftig" där uppe ibland. Det skulle kännas befriande. Tror inte att jag är gjord för det här, årtalet, staden... Mitt inre passar inte in känner jag rätt ofta. Jag röker egentligen, helst inne. Gärna vid frukostbordet. Jag skriver långa texter om mina mörka minnen och har glasögon tjocka som glasbottnar. Jag sover på en madrass, för jag bryr mig egentligen inte om materiella ting. Har inga möbler i princip, mest bara en massa böcker och tavlor. Och musik. Jag skriver krönikor till en tidning som ingen läser och jag dricker rödvin uppe på ett berg, barfota. Borstar håret gör jag helst inte alls. Vilket jävla flum. Jag i ett nötskal.
Tung dag idag. Ensamt. Ångestfyllt. Ensamt. Inte så jävla hårt att blotta sig så här.

Exclusive

Sånt jag ritar i boken ingen får titta i.

RSS 2.0