I bubblan

Åh underbara bubbla, vart har du vart i alla dessa veckor!? Det spelar ingen roll nu när du äntligen är här. Fucking beautiful! Enorma mängder kaffe, bra musik och låtskrivande ... Å en mängd olika tankar/ide'er/funderingar/retard-säl-klappar. Det blir nästan svårt att skriva det här inlägget utan att glida iväg. Mer kaffe nu! Du smakar kaffe, mint och nikotin. En ny tuggummismak? Borde vara.

En-dags-svacka

Jävla inlägg igår. Men den bjuder jag på, kan ju inte alltid vara på topp. Idag gick man upp hurtigt vid sex och lagade frukost till monstret, drog några situps (känns att man tjockat sig på sistone, tog emot som fasen) och tvättat i fyra timmar. Ska snart packa väskan så ska vi ut och hitta på något. Måste försöka hitta tillbaka till all energi som jag vanligtvis brukar ha! Tjohej!

Ehm

Förnekelse eller en posetiv fasad. Verkligheten hinner ikapp i vilket fall som helst. Stavar man posetiv med e? Äh. Lägenheten drar ner mig. Eller upp. Till ytan. En hel vecka utan en enda tanke på allt bajs, awesome! Defenitivt förnekelse! Blir mer arg på bristen av batteri på iPoden än allt annat. Allt står still, inga läkare som hör av sig. Som vanligt. Blir tjatad på från alla håll och kanter att jag ska vara hårdare, pusha mera. Men jag orkar inte, det är skönt att inte vilja veta. I alla fall för en liten stund.

RSS 2.0