Mjäk

Åh jag blir så irriterad! Min dator har gett upp nu, den är officiellt död. Sitter på ipoden nu, å då märker jag att mina bilder som jag lagt upp i mina inlägg är helt fuckade! Man ser vart jag suddat i photoshop, helt katastrof! Aja. Äntligen fredag (?), vet inte riktigt vad man ska göra. Kanske borde man ta tag i canvas dukarna som legat på hyllan ett tag nu? Bää!

Iver Knievel

Jag är så jävla störd ibland alltså... HAHAHAHA!!! Sjukar ur totalt. Jävla jävla. Men den bjuder jag på, man lever bara ett liv och då tycker jag att man ska passa på att göra bort sig lite. Tjarrååå!

Liten

Det är sjukt vad liten och försvarslös man kan känna sig ibland... Det gör så jävulskt ont, och veta att ens barn ska gå igenom något som smärtar så mycket. Det är fan hjärtskärande! Det är vid sådana här tillfällen som man ifrågasätter om det verkligen var värt det. Fy fan.

.....

Kaviartuben är spårlöst försvunnen... Så det luktar död fisk i hela kylen.

Finaste


"Du luktar så gott att jag skulle kunna äta upp dig"


Sa mitt lilla monster till mig idag. Hur underbar får man bli!?

Tröttdag


Har en sån där riktig gömmamigundertäcketochandasinminanvändaluft-dag idag... Tänkte att jag skulle ha gått ner och tränat lite, men det känns inte riktigt som att tiden finns för det. Mosigt.

RSS 2.0